12Shoe voor een professionele schoenmaker bij u in de buurt

Het is erg vervelend als uw lievelingsschoenen kapot zijn gegaan. Wat tegenwoordig veel gebeurd is dat mensen deze kapotte schoenen vervolgens weggooien, ondanks dat reparatie nog goed mogelijk is. In plaats van uw kapotte schoenen weg te gooien en geld uit te geven voor een nieuw paar schoenen kunt u ze ook laten repareren door 12Shoe. 12Shoe is de professionele schoenmaker met servicepunten door heel Nederland.

Reparatiemogelijkheden bij 12Shoe

Bij 12Shoe kunt u uw kapotte schoenen naar een van de 250 servicepunten brengen voor reparatie aan zolen, hakken of specials zoals bijvoorbeeld stalen naaldhakken. Het aantal servicepunten van 12Shoe wordt steeds meer. De schoenmakers van 12Shoe werken alleen met de beste en, waar mogelijk, de originele materialen om uw schoenen te repareren. Op deze manier zorgen zij ervoor dat uw kapotte schoenen weer stralen en er als vanouds uitzien.

Informatie

Wilt u meer informatie over 12Shoe of bent u op zoek naar een schoenmaker Rotterdam ga dan naar de website van 12Shoe. Hier vindt u meer informatie over de locaties van de servicepunten, de reparatiemogelijkheden en de werkwijze van 12Shoe. Geef geen geld uit aan nieuwe schoenen, maar bespaar de tijd, moeite en het geld en laat uw kapotte schoenen repareren door 12Shoe.

Reacties zijn gesloten.