Aankloppen bij Juranet voor een arbeidsconflict

Iedereen tekent arbeidsvoorwaarden. Arbeidsvoorwaarden zijn afspraken tussen een werkgever en een werknemer omtrent de werkzaamheden. Deze voorwaarden gaan over de hoogte van het salaris, de regels over ziekte en vakantiedagen en over de lengte van het getekende contract en dus de arbeidsduur. Ondanks dat deze arbeidsvoorwaarden meestal bekend zijn en vastliggen, kunnen hier conflicten over ontstaan. Als dit het geval is kunt u aankloppen bij Juranet voor een arbeidsconflict.

Wat doet Juranet voor u?

Arbeidsconflicten zijn er in verschillende soorten en mate. Soms is een arbeidsconflict zo uit te hand gelopen dat er wel hulp van een derde ingeschakeld móet worden, soms is uw werkgever onredelijk of voelt u zich bedrogen. Wat de reden ook is, als u hulp nodig heeft vanwege een arbeidsconflict bent u bij Juranet op de juiste plaats. De arbeidsjuristen kunnen u adviseren en helpen bij een arbeidsconflict.

Hoe werkt het?

Op Juranet.nl kunt u het conflict doorgeven. Het is van belang dat u het probleem zeer goed, duidelijk en volledig beschrijft. Daarna betaalt u met iDeal het bedrag voor het stellen van een vraag. Daarna ontvangt u binnen 24 uur een antwoord van één van de juristen. Zij zullen u vanaf dan adviseren en helpen bij het oplossen van het arbeidsconflict.

Reacties zijn gesloten.