Alle speciale momenten vast op foto

Voor mijn man en ik was de tijd aangekomen in het huwelijksbootje te stappen. Wij wilden graag al onze speciale momenten van onze bruiloft vast hebben. Natuurlijk vergeten we deze dag nooit meer, maar door foto’s kunnen wij er via een andere manier weer terug kijken naar deze geweldige dag. Daarom waren wij op zoek naar een fotograaf bruiloft Rotterdam die mooie kiekjes kon maken van deze speciale dag. Door naar verschillende portfolio’s gekeken te hebben waren we er gezamenlijk al snel uit dat Rob ter Bekke was wat we zochten. Wanneer je naar zijn foto’s kijkt proef je de sfeer en emotie van de bruiloft en dat wilden wij ook graag. Wij zijn super blij met het resultaat en hadden niet verwacht dat de foto’s er zó leuk uit zouden komen te zien.

Hoe gaat Rob te werk?

De werkwijze die Rob ter Bekke heeft geeft de mooiste foto’s. Het zijn natuurlijk, verrassend en echte foto’s niet gedwongen of geforceerd. Door hij zich mengt met de achtergrond kan hij alle sfeervolle details zo goed mogelijk vastleggen. Op deze manier krijg je geweldige foto’s die er toe doen.

Wilt u graag meer informatie over bruiloft fotograaf Rob ter Bekke? Bekijk de website. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan gerust telefonisch contact op.

Reacties zijn gesloten.