Badges voor uw medewerkers voor persoonlijker contact

Het kan gebeuren dat mensen zich als een nummertje voelen, of alleen als klant worden gezien en niet als persoon. Dit wordt over het algemeen niet als prettig ervaren. Mensen houden ervan dat contact met een bedrijf ook informeel en persoonlijk kan zijn. Hier kunt u als bedrijf hele simpele stappen in zetten. Denk bijvoorbeeld aan badges voor uw medewerkers met namen erop. Op deze manier is voor de klant duidelijk dat zij met een persoon spreken en als persoon aangesproken worden. Dit maakt contact een stuk informeler en daarmee prettiger.

Waar vindt u badges met namen voor uw medewerkers?

Clip4you is een bedrijf wat veel ervaring heeft in onder het maken van naambadges. Dit product en andere producten zoals plastic cards en paperclips worden business to business producten genoemd. Clip4you is gespecialiseerd in het bedrukken van deze producten. U stuurt zelf uw artwork in. Dit wordt goed gecontroleerd en eventueel aangepast zodat het goed afgedrukt kan worden op het juiste product. Alles is altijd op voorraad, zodat het snel geleverd kan worden. Of het nou gaat om elke badges of cards of om duizenden tegelijk. Dit gebeurt allemaal voor zeer lage tarieven doordat er gebruik wordt gemaakt van het eigen merk van clip4you.

Advies

Als u nog advies nodig heeft over de producten, de bedrukking of iets anders kunt u gerust contact opnemen. Clip4you helpt u graag en denkt graag met u mee. Klik hier voor de informatie en contactgegevens.

Reacties zijn gesloten.