Be Your Balance voor zelfontwikkeling

We leven in een hectische wereld.  We zijn allemaal druk, alles moet beter efficiënter en sneller. Ook eisen we steeds meer van onszelf. Dan gaat vaak ten koste van onze gezondheid. We gunnen onszelf nog maar weinig tijd om positieve emoties te ervaren. Dit is toch erg belangrijk om niet het risico te lopen dat je vastloopt. Zelfontwikkeling is daarbij van essentieel belang. Bij Be Your Balance ben je dan aan het juiste adres.

Be Your Balance

Be your balace laat je op een ludieke wijze een reis maken door jezelf om zo nog meer van jezelf te ontdekken. Dit kan bijvoorbeeld door een stilte reis.  Stilte is bijzonder in deze hectische tijd, stilte geeft rust en geeft je de gelegenheid  tot zichzelf komen. In stilte kun je naar jezelf luisteren en kun je ontdekkingen doen over jezelf. Kortom dit is een unieke ervaring. Bij Be your balance kun je leren deze stilte en rust in jezelf te hebben, een ervaren coach helpt je daarbij.  Zo is het mogelijk de balans te herstellen.

Informatie

Ben je nieuwsgierig geworden naar Be your balance, bezoek dan de website. Op de website vind je uitgebreide informatie over de mogelijkheden, bijvoorbeeld een reis door jezelf, stilte dag met coach, familieopstellingen en groepsessies groei – en bewust zijn. Je kunt vrijblijvend informatie opvragen door middel van het invullen van het intakeformulier.

Reacties zijn gesloten.