Betalen hoeveel u wilt met online veilingen

Als u zoekt naar luxe producten, zoals sauna’s, spray tan apparaten, auto’s, elektrische fietsen of sanitair, maar niet teveel wilt betalen, dan is een veiling online iets voor u. U betaalt hier namelijk zelf hoeveel u wilt betalen. De prijs van het product hangt naast wat u er zelf voor over heeft ook af van het tijdstip en het product. De prijs is altijd uniek. Een uitgelezen kans op luxe producten voor een kleine prijs in te slaan!

Werkwijze

Op de website van NBD Auctions vindt u het hele aanbod. Ziet u een product waarin u geïnteresseerd bent? Maak dan een account aan. Met het account kunt u op dit product bieden. Als uw bod het hoogste is en de gesloten veiling is, kunt u betalen en het product van het ophaaladres ophalen. U kunt ook zelf dingen verkopen bij NBD Auctions. Via het account kunt u uw eigen producten op de website zetten, zodat andere mensen hierop kunnen bieden. Zo kunt u uw producten voor een unieke prijs verkopen. U kunt bij NBD Auctions sauna’s, sanitair, auto’s, elektrische fietsen, stofzuigers, partijgoederen en nog veel meer kopen en verkopen.

Meebieden

Ga naar de website van NBD Auctions als u mee wilt doen aan de online veilingen. U maakt gemakkelijk een account aan waarmee u toegang hebt tot het hele aanbod en het plaatsen van uw eigen producten.

Reacties zijn gesloten.