Buizen laten coaten

Verwarmingsbuizen laten verven en schilderen? Dan kan bij Spuiterij Geraerts. Bescherm uw verwarmingspijpen tegen roest en oxidatie en zorgt voor betere warmteafgifte en een hogere lichtopbrengst. Bij Spuiterij Geraerts bent u aan het juiste adres voor buizencoating. Ze verkopen hier Coating 51. Deze coating is een combi verf en is snel, makkelijk en veilig in het gebruik. De combi verf is geschikt als grond- en afdeklaag, verwarmingsbuizen, hijsverwarming, groeibuis en alle andere ijzerwerken en constructies.

De voordelen

Buizencoating heeft veel voordelen. Zo geven witte buizen tot ca. 55% meer lichtreflectie en ca. 10% meer warmteopbrengst. Coating 51 is daarnaast minder milieubelastend en roestwerend. De Coating 51 is een combi verf met een grond- en afwerklaag in één. De coating is onschadelijk en aroma-arm. De coating biedt jarenlange bescherming en is geheel tailormade samengesteld. De coating is leverbaar in 20 liter verpakkingen. Ook kunt u losse accessoires er bij bestellen in de shop.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de Coating 51 of naar de vele andere producten van Spuiterij Geraerts? Ga naar de site voor meer informatie over de producten en bestel ze in de verf webshop. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Spuiterij Geraerts en zij helpen u graag verder met informatie en advies.

Reacties zijn gesloten.