Casier a vin bestellen

Bent u een echte wijnliefhebber? Dan houdt u vast ook van prachtige wijnrekken? Wanneer u op zoek bent naar authentieke wijnrekken om uw wijnkelder of kamer extra sfeer te geven, bent u bij Domus Naturalis aan het juiste adres. Bij Domus Naturalis verkopen ze prachtige wijnrekken en u heeft keuze uit een breed assortiment. Bij de Wijnrekken Webshop Nederland kunt u deze casier a vin bestellen.

De wijnrekken

De wijnrekken zijn gemaakt van hout uit duurzame Europese bossen. De rekken zijn een sieraad voor uw kamer, keuken of wijnkelder. De rekken zijn geschikt voor professioneel gebruik in de detailhandel of horeca, maar ook voor particulieren. Er zijn rekken verkrijgbaar voor een kleine hoeveelheid flessen, maar ook voor een grote hoeveelheid. De wijnrekken zijn stevig gebouwd en hebben een robuuste uitstraling. Op de site kunt u de rekken eenvoudig bestellen. De levertijd is 2 tot 6 dagen en u krijgt 14 dagen zichttermijn. De rekken kunt u afhalen of bij u thuis laten bezorgen.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de authentieke wijnrekken van Domus Naturalis en de casier a bouteilles? U kunt het brede assortiment bekijken op de site of in de showroom. Wilt u meer informatie over het bedrijf of de rekken? Neem dan contact op of ga naar de site.

Reacties zijn gesloten.