City of Sails in uw collectie

Wanneer u een winkel heeft en kleding verkoopt, is het belangrijk dat u de juiste collecties inkoopt. U wilt uw klanten tevreden zien en daar heeft u de juiste kleding voor nodig. Bent u op zoek naar een nieuw kledingmerk? U kunt City of Sails toevoegen aan uw collectie. Bij City of Sails kunt u mooie merkkleding inkopen van goede kwaliteit en waar uw klanten zeker tevreden mee zijn.

De kleding

De kleding van City of Sails sluit aan bij de behoefte van uw klanten. Bij City of Sails kunt u onder andere inkopen: polo’s, T-shirts, bermuda’s, knits, sweaters en rugby shirts. Ze hebben een heren en een dames collectie. De kleding is van goede kwaliteit, het is namelijk gemaakt van mooie stofkwaliteit. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van stoere washings, commerciële kleuren en verfijnde details. Gaat u inkopen voor uw volgende collectie? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van City of Sails.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de kleding van City of Sails? Bekijk de kleding dan in de showroom in Almere. Op de site kunt u terecht voor meer informatie en om de brochure aan te vragen. Ook kunt u gerust contact opnemen met City of Sails.

Reacties zijn gesloten.