Coachen met paarden

Bent u op zoek naar een manier om dieper inzicht te krijgen in uzelf? Een wellicht onbekende maar zeer effectieve manier is coachen met paarden bij Unicornis. Unicornis is een trainings- en adviesbureau. Ze begeleiden en ondersteunen organisaties bij het veranderen vanuit hun kracht.

Coachen met paarden

Door te coachen met paarden leert u veel over u zelf. Een paard geeft u precies terug wat u overbrengt en wat u uitstraalt. Een paard geeft u eerlijk feedback en zonder bijbedoelingen. U kunt bij een paard uitproberen wat er kan gebeuren als uw gedrag verandert. Paarden zijn eerlijk en manipuleren niet. Op deze manier krijgt u direct en eerlijk een oordeel. Het coachen met paarden is geschikt voor ontwikkeling op het gebied van onder andere: leiderschap, weerbaarheid, assertiviteit, omgaan met agressie, communiceren en persoonlijke effectiviteit. Een paard kan u dieper inzicht geven in uzelf. U leert wat u kwaliteiten en leerpunten zijn, maar ook hoe anderen u zien en ervaren.

Meer informatie

Bent u benieuwd en wilt u meer weten over de coaching met paarden bij Unicornis? Neem eens een kijkje op de site of neem contact op met Unicornis. Ook kunt u een kijkje nemen bij één van de kennismakingsworkshops. U ervaart dan zelf meteen hoe is werkt en hoe u zich daarbij voelt.

Reacties zijn gesloten.