Dagje uit? Ga naar Zutphen!

Zin in een dagje uit en bent u op zoek naar een leuke stad? Misschien is Zutphen wel een idee. Deze hanzestad aan de ijssel heeft van alles te bieden. De stad heeft een pittoreske uitstraling, kent een rijke geschiedenis en het is er ook nog eens gezellig. Lekker winkelen, terrassen of ergens uiteten? Het is allemaal mogelijk in Zutphen.

Ontdek Zutphen van de andere kant

Zutphen staat bekend als een stad met een rijke geschiedenis. De stadsmuren staan er nog deels en ook in de tweede wereldoorlog hebben zich in Zutphen en omgeving een hoop ontwikkelingen afgespeeld. Hierover wordt graag verteld tijdens een van de vele stadsrondleidingen met verschillende thema’s. Ook kunt u ervoor kiezen om per paard en wagen de stad te leren kennen in een speciale rondtrip.

Houdt u meer van winkelen? Ook dat is mogelijk

Zutphen beschikt over de ultieme combinatie van bekende ketens zoals de Hema en kleine zelfstandigen met een eigen winkel. Dus ook als u voor iets unieks op pad bent kunt u goed in Zutphen terecht. Vergeet dan vooral niet om koffie te drinken op de markt in een van de vele gezellige tentjes. Benieuwd of uw favoriete winkel zich ook in Zutphen bevindt? Klik dan hier voor het overzicht.

Reacties zijn gesloten.