Dakpannen coaten voor een duurzamer dak!

Niemand heeft zin om energie en geld te steken in het onderhoud van de woning. Maar het is wel belangrijk om de waarde van de woning niet te doen dalen. Een belangrijk onderdeel van de woning wat dit bepaalt is de kwaliteit van het dak. Een bedrijf wat hier een bijdrage aan kan leveren is Gebr. Keizer Dakcoatingoost, zij regelen het coating dakpannen. 

Het coaten van de dakpannen door een professional

Het coaten van de dakpannen heeft meerdere voordelen. Het dak krijgt een andere uitstraling waardoor uw woning er net wat beter uit kan zien. Daarnaast wordt er een beschermlaag op de dakpannen bespoten waardoor uw dakpannen er net even wat beter uitzien. Ook hoeft u uw dakpannen minder te onderhouden en hebben ze minder reiniging nodig vanwege de extra laag.

Meer weten over het coaten van dakpannen?

Het bedrijf Gebr Keizer kan dit voor u doen. Daarnaast kunnen ze u meer vertellen over de aanpak en de kosten voor deze klus. Ook vind je aanvullende informatie op de website van dit bedrijf. Maar ze doen nog veel meer op het gebied van dakbedding, dakcoating en reingen van daken.  Lees hier alles over het reinigen en impregneren van de dakpannen.

Reacties zijn gesloten.