Dakrenovatie en valbeveiliging

Is uw dak toe aan renovatie of een compleet nieuw dak en bent u daarom op zoek naar een dakdekker in Zutphen? Bij Protect PBM bent u aan het juiste adres. Protect PBM staat voor zowel particulieren als bedrijven klaar. Protect PBM heeft veel ervaring en zijn optimaal op de hoogte van alle werkzaamheden op en rondom een dak.

De werkzaamheden

Bij Protect PBM kunt u terecht voor onder andere renovatie, nieuwbouw, daklekkages en dakadvies. Ook voor valbeveiliging bent u aan het juiste adres. Om dat veiligheid van uw personeel dak op daken moet staan te vergroten, kunt u gebruik maken van de goede valbeveiliging van Protect BPM. Bij dit valbeveiliging systeem wordt er van een harnas gebruik gemaakt waarmee u verbonden bent met een ankerpunt of lijnsysteem. Met dit systeem wordt veiligheid gegarandeerd.

Protect PBM inschakelen

Loopt u op uw personeel veel op daken en kunt u daarom de valbeveiliging van Protect PBM gebruiken? Of kunt u de hulp van Protect PBM gebruiken voor het renoveren van uw dak? Ga naar de site voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u altijd contact opnemen met Protect PBM en zij helpen u verder.

Reacties zijn gesloten.