De Dru Lugo serie van Haardenexpert

Bent u op zoek naar een prachtige en moderne haard om uw woning sfeer en warmte te geven? Bij Haardenexpert bent u aan het juiste adres. Haardenexpert verkoopt verschillende soorten haarden en kachels. Voorbeelden zijn houthaarden, gashaarden en pelletkachels. Een van de gashaarden series is de Dru Lugo.

De Dru Lugo serie

Haardenexpert verkoopt onder andere de Dru Lugo serie. De Dru Lugo is een gashaard met een ECO Wave functie. Met één druk op de knop kunt u de brander laten moduleren. U profiteert van veel voordelen met deze prachtige haard. Zo heeft de Dru Lugo een speels vuurbeeld en geeft de haard minder warmte af. De haard bespaart tot wel 50% op uw gasverbruik en ook is de haard nauwelijk te onderscheiden van een echte houthaard. Daarnaast is de brander opgesplitst in vier compartimenten en dit zorgt weer voor extra diepte in het vlammenspel. De gashaarden van Dru Lugo zijn verkrijgbaar met verschillende opties. Ga voor de verschillende opties naar de site.

Meer informatie over de haarden

Bent u benieuwd naar de Dru lugo serie of wilt u een kachel kopen? Ga naar de site voor het volledige assortiment of bekijk het assortiment in de showroom. Voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt contact op met Haardenexpert.

Reacties zijn gesloten.