De slowjuicer voor gezonde voeding

Eet en drinkt u graag gezond? Dan mag een slowjuicer zeker niet ontbreken in uw keuken. Met een slowjuicer maakt u gezonde en lekkere sappen vol met vitaminen en mineralen. Bij Greenis Europe kunt u een slowjuicer aanschaffen.

De slowjuicer

De slowjuicer van Greenis Europe is het perfecte apparaat om lekkere en gezonde sappen mee te maken. Het apparaat maakt het sap op een langzame manier waardoor het niet verhit wordt. Op deze manier worden de vitaminen en mineralen uit groente en fruit behouden. De slowjuicer scheidt het sap van de pulp waardoor het sap pulpvrij wordt. In de slowjuicer kan ook groente en fruit met schil, zoals wortel, appel of komkommer. Groente en fruit wordt maximaal geperst waardoor er een grote hoeveelheid sap ontstaat. Met de slowjuicer kunt u sappen maken, maar ook soepen, ijs en sauzen. De slowjuicer is een apparaat dat absoluut niet mag ontbreken in uw keuken.

Een slowjuicer bestellen

Bent u benieuwd naar Greenis slowjuicers? Ga naar de site en bekijk het aanbod. Ook vindt u hier meer informatie over de slowjuicer en de vele voordelen. Op de site kunt u een slowjuicer eenvoudig bestellen. Het apparaat wordt bij u thuis afgeleverd. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op en zij helpen u graag verder.

Reacties zijn gesloten.