De voordelen van een rittenregistratie systeem

Wanneer u werknemers in dienst heeft met een auto van de zaak, wilt u graag inzicht houden in de rittenregistratie. Inzicht houden in de registratie, de werktijden van uw werknemers en de reistijden, dat kan met het systeem van TraQz. Het systeem is een gebruiksvriendelijk kilometerregistratie systeem.

Voordelen voor uw organisatie

TraQz is gericht op het MKB door heel Nederland. Het is een organisatie die staat voor het realiseren van een toonaangevend merk op gebied van plaatsbepaling en telemetrie. TraQz heeft een voertuigvolg – en rittenregistratiesysteem ontwikkeld. Met het systeem verbetert u uw organisatie en zo bespaart u ook weer geld. Het systeem biedt u veel voordelen. Zo kunt u voertuigen volgen via een overzichtelijke kaart op een scherm en kunt u routes en snelheden terug zien. Met het systeem heeft u ook geen discussies meer over gefactureerde uren. Met het systeem van TraQz blijft u op de hoogte van de kilometerregistratie van uw werknemers.

Profiteer van de voordelen

Bent u benieuwd naar het systeem van TraQz? Ga dan naar de site voor meer informatie. Kies voor het voertuigvolg- en rittenregistratie systeem van TraQz en profiteer van de voordelen. Wilt u gebruik maken van het systeem? Neem contact op met TraQz.

Reacties zijn gesloten.