Deze camping in Limburg is erg kindvriendelijk

Als u kinderen heeft dan weet u als geen ander dat het tijdens vakantie belangrijk is dat ze zich niet vervelen. Kinderen willen graag dingen beleven en spelen met leeftijdsgenoten. Bent u op zoek naar een camping in Limburg dat erg kindvriendelijk is? En waar uw kind of uw kinderen veel kunnen doen? Dan raden we u camping de Leistert aan. Deze camping is bekroond met 5 sterren en behoort tot één van de topcampings van de ANWB. Kortom: als u hier uw vakantie boekt dan weet u zeker dat u terecht komt op een fijne plek.

Wat valt er te beleven?

Als u op zoek bent naar een kindvriendelijke camping dan wilt u vast weten waarom de camping zo kindvriendelijk is. Camping de Leistert denkt altijd erg veel aan de kinderen, want er zijn enorm veel faciliteiten. Zo is er een indoor speeltoestel, worden er genoeg recreatie-activiteiten georganiseerd, is er een subtropisch zwembad en een buiten golfslagbad. Maar wat de camping pas echt uniek maakt is dat er een klushuis is, waar de kinderen lekker kunnen knutselen, timmeren en zagen. Daarnaast is er een bowlingbaan waar u met de hele familie lekker een potje kunt bowlen. Ook is er een midgetgolfbaal, zijn er tafeltennistafels en kunt u een potje jeu de boules spelen.

Meer weten?

Denkt u ook dat deze kindvriendelijke camping in Limburg voldoet aan al uw wensen? Neem dan eens een kijkje op de website en boek vandaag nog een vakantie.

Reacties zijn gesloten.