Digitale werkbonnen

Wilt u graag de werkbonnen digitaal kunnen afhandelen? Dan ben je bij Lama Consultancy aan het juiste adres. Ze hebben speciale systemen voor een digitale werkbon.

Digitale werkbonnen

Maar waarom een digitale werkbon afhandelen? Er zijn vele voordelen voor het digitaal afhandelen van een werkbon. Het bespaart namelijk kostbare tijd omdat u niet meer werkbonnen hoeft over te typen en behoren (inspectie-) formulieren nu tot de verleden tijd. Hiernaast verbetert het de inzet van uw eigen medewerkers omdat er nu een efficiƫnte en duidelijke communicatie is. Ook is het fijn dat er nu op een efficiƫnte manier betrouwbare gegevens verzameld zijn over uw kostbare installaties.

Ook zijn er voordelen voor het digitaal inzien van uw werkbon van LAMA Consultancy. De klant kan nu digitaal een handtekening zetten voor akkoord en er hoeven nu geen papierwerk rapportages en analyses gemaakt te worden. U kunt zo nu eenvoudig uren schrijven en een volledig overzicht krijgen van de actuele voorraden. Ten slotte heeft u ook een eenvoudige communicatie met de buitendienst.

Wilt u ook graag een digitale werkbon voor uw bedrijf hebben of wilt u graag meer werken over de voordelen die LAMA Consultancy voor u heeft? Neem dan gerust contact met ze op via de website of bel ze via hun vaste nummer.

Reacties zijn gesloten.