Documenten digitaal ondertekenen

Bent u het zat om elke keer uw documenten, waaronder contracten en offertes te ondertekenen? Evidos heeft voor u de oplossing. Evidos maakt het voor u mogelijk om alle soorten documenten digitaal te ondertekenen, waarmerken of aangetekend te versturen. Al uw documenten, zoals contracten en offertes worden digitaal ondertekend. Hierdoor bespaart u veel tijd en u profiteert van nog veel meer voordelen met het elektronisch ondertekenen.

Verschillende oplossingen van Evidos

Voor iedere situatie en dienstverlening leveren de producten de juiste oplossing voor een digitale handtekening. Zo leveren ze onder andere Simple Sign Pad, Simple Sign Bulk, Simple Sign Mobile, Simple Sign Desktop en Ondertekenen.nl. Er zitten veel voordelen aan het elektronisch ondertekenen. Zo voorkomt u onnodig printen, faxen en scannen, maar ook onnodig post versturen en gegevens overtypen. U bespaart veel tijd en geld met het digitaal ondertekenen van uw documenten.

De mogelijkheden bij Evidos

Bent u benieuwd naar de verschillende oplossingen van Evidos en wilt u meer weten over de mogelijkheden, zoals het digitaal ondertekenen? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met Evidos en zij zullen u verder helpen. op de site kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak plannen.

Reacties zijn gesloten.