Droom volgen? Laat je niet belemmeren

Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor taal en tekst. Na mijn studie was mijn droom dan ook om een eigen tekstbureau te starten.  Ik deed een hoop werkervaring op en op een gegeven moment wist ik: het is nu of nooit. Tijd om voor jezelf te beginnen. Ik begon vorig jaar mijn eigen tekstbureau.

Eigen ondernemer zijn heeft een hoop voordelen. Zo deelde ik gemakkelijk mijn eigen tijd in en werk ik nu op momenten dat het mij uit komt. Ook vind ik het leuk dat ik veel directer contact heb met mijn klanten en zo ook veel beter aan hun wensen kan voldoen. Ze zeggen: wie veel plezier heeft in zijn werk, die werkt nooit. Nou dat gaat ook voor mij op.

Oplossing voor administratie

Maar zelf ondernemen heeft ook zijn nadelen. Ik zag van te voren erg op tegen de financiële administratie. Vooral het versturen van facturen kost aardig wat tijd. Hier heb ik inmiddels een handige tool voor gevonden: Workspace. Hiermee kan ik gemakkelijk een digitale factuur versturen. Ook kan ik mijn eigen huisstijl aanpassen zodat de facturen worden verstuurd passend bij mijn website en dus direct herkenbaar voor de klant.

Op de website van Workspace staat meer informatie over deze  factuur software.

Reacties zijn gesloten.