Duidelijkheid door middel van naambadges

Naambadges aanschaffen is een voordeel voor uw bedrijf. Niet alleen kunnen collega’s op deze manier elkaars namen zo onthouden, ook klanten kunnen zo uw naam onthouden en is het voor de klant een stuk herkenning. Op zoek naar een bedrijf die deze naambadges aanbied? Dan moet u zeker een kijkje nemen bij Clip4you. Clip4you heeft niet alleen een groot aanbod, ook zijn de naambadges scherp geprijsd en ontvangt u uw naambadges snel. Weet u niet welke badges het geschiktst zijn voor uw bedrijf? Wanneer u contact opneemt met een van de medewerkers wordt u geadviseerd voor de juiste badges.

Ruime keuze uit naambadges

Bij Clip4you heeft u een geruime keuze uit diverse naambadges. Zo kunt u kiezen  voor plastic naambadges. Deze zijn prima geschikt voor wanneer u met grote aantallen op de werkvloer bent, daarnaast ook zeer geschiks voor intensief gebruik en kunt u met een all over bedrukking de naambadges matchen met uw huisstijl. Ook kunt u kiezen voor custom made naambadges, dit zijn unieke aluminium of kunststof naambadges in de vorm en stijl die u graag wilt.

Voor meer informatie over de naambadges van clip4you kunt u terecht op de site. Hier kunt u ook terecht wanneer u op zoek bent naar andere business to business producten.

Reacties zijn gesloten.