Een bloemetje bestellen kan voor elke gelegenheid

Er zijn ontzettend veel redenen om iemand te verassen met een bloem of een boeket. Bloemen kunnen altijd in elke situatie. Neem deze twee uitersten bijvoorbeeld. Bij de geboorte van een kind komt een prachtig bos bloemen van pas, maar bij het overlijden van iemand ook. In de eerste situatie is een een felicitatie en maakt het iemand blij en in de tweede situatie is het als steun en zal het iemand ook blijer maken. Kies dus voor bloemen. Een bloemetje bestellen is zo gebeurd!

Waar bestel ik een bloemetje?

Boeketcadeau is een webshop waar u bloemen kunt bestellen en welke vervolgens zo spoedig mogelijk bezorgd worden op de plek waar u wilt. Naast bloemen en boeketten vindt u ook veel verschillende mooie bijpassende cadeau’s in het assortiment. Deze worden ook bezorgd. Ga naar de website om het hele assortiment te bekijken en om snel, makkelijk en veilig een bestelling te plaatsen en online te betalen. Op de hoofdpagina kunt u zien wanneer de eerste volgende bestelmogelijkheid. Verzendkosten zijn altijd 7,95.

Hulp nodig?

Als u hulp nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling of voor het kiezen van de juiste producten voor bijvoorbeeld een kraamcadeau, dan kunt u altijd de hulp inschakelen van de klantenservice.

 

Reacties zijn gesloten.