Een cruise van Mavi Travel

Wilt u aankomende zomer een unieke vakantie boeken? Wat dacht u van een cruise? Mavi Travel biedt u nu een unieke ervaring. Boek de Blue Cruise Bodrum en geniet van een onvergetelijke vakantie. U ontmoet nieuwe mensen en u beleeft andere culturen. U vaart langs de turquoise kust met een kleine groep vakantiegangers. U ziet prachtige delen van Turkije en Griekenland terwijl u vaart op een boot voorzien van alle gemakken.

De cruise

Op de boot is de sfeer gezellig en ongedwongen. U vaart altijd langs de kust en niet op open zee. De boten zijn geen grote cruiseschepen, maar alles is anders. Zo kunnen er maximaal 8 tot 18 passagiers mee. Tijdens de Blue Cruise Bodrum vaart u de mooiste kustroutes van de Middellandse zee. U kunt zwemmen in baaien en oude vissersdorpjes bekijken. U bent weg van drukke stranden en toeristische plaatsen. Op de boot kunt u gezond en vooral lekker eten. U heeft een hut met eigen badkamer en suite.

De mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de Blue Cruise Bodrum en wilt u weten wat deze cruise u allemaal te bieden heeft? Ga naar de site en bekijk alle informatie. Ook kunt u altijd contact opnemen met Mavi Travel en zij helpen u graag verder.

Reacties zijn gesloten.