Een dagje naar Zutphen

Wilt u er eens een dagje op uit? Denk dan eens aan het mooie stadje Zutphen. Op de website van Zutphen bruist vindt u enorm veel tips om er een prachtige dag en/of weekend van te maken. Zutphen is een van de Hanzesteden en heeft enorm veel historie. Kortom: Zutphen heeft veel te bieden.

Voorbeelden

Hier volgen enkele voorbeelden. U kunt ervoor kiezen een stadswandeling te maken, deze worden het hele jaar door georganiseerd.  De historische rondleiding  duurt ongeveer 1,5 uur en voert u langs de mooiste plekjes en gebouwen van de stad. Een gids geeft u alle aanvullende informatie. Een tocht met een fluisterboot voert u in 1 uur langs de mooiste plekjes aan de Berkel en over de stadsgrachten. De rondvaart wordt begeleid door een fluisteraar, dit is een schipper. Hij of zij verteld u op een bijzondere manier over de stad Zutphen.

Zutphen bruist

Dit zijn slecht enkele voorbeelden van wat u in Zutphen op cultureel gebied kunt doen. Maar u kunt natuurlijk ook een museum bezoeken of een terrasje pakken, winkelen en lekker eten bij een van de vele restaurants die Zutphen rijk is. Kortom: Zutphen bruist. Wist u dat er ook een magazine wordt uitgegeven, hierin staat veel toeristische informatie op het gebied van historie, kunst, cultuur, mode, wonen en interieur, recepten, lifestyle en alle evenementen in de stad. Ook vindt u hier bijvoorbeeld de kappers in Zutphen.

Reacties zijn gesloten.