Een duidelijke weerspiegeling

Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van dieren bij een bepaalde therapie. Zo wordt er hedendaags vaak gebruik gemaakt van honden en paarden, die helpen bij de therapie. Ook Unicornis is zo’n voorbeeld waarbij er gebruik wordt gemaakt van paarden. De specialist is van mening dat paarden een enorm goed gevoel hebben, en een goed beeld kunnen schetsen van een bepaald persoon. Coachen met paarden doe je daarom altijd bij Unicornis, en jij krijgt hierdoor altijd een goed beeld van jouw eigen.

Een duidelijk beeld

Paarden geven een duidelijk beeld van hoe jij je opstelt in de maatschappij. Een paard kan namelijk exact teruggeven van wat jij uitstraalt naar het paard toe. Op deze manier kan jij direct zien hoe jij als persoon bent in de samenleving, en weet jij hoe jouw eigen houding is tegenover andere. Het paard geeft een perfecte weerspiegeling van jou als persoon, en jij kan hierdoor na de workshop inzien waar jij jezelf kunt veranderen. Een negatieve houding zorgt namelijk voor negatieve sferen.

Wil ook jij eens ervaren hoe een workshop met paarden verloopt? Surf dan direct naar de website van de specialist en schrijf je direct in voor één van de workshops die Unicornis geeft.

Reacties zijn gesloten.