Een goede HR adviseur

Een HR adviseur houdt zich bezig met het personeelsbeleid en het organisatiebeleid in een onderneming. Een HR adviseur voert diverse taken uit. Allereerst heeft hij of zij een adviserende functie naar het management toe en een leidinggevende functie met betrekking tot het personeels- en organisatiebeleid. Denk aan het geven van advies betreffende de ontwikkelingen van medewerkers. Maar het gaat hierbij ook om werving en selectie, het voeren van functioneringsgesprekken en het beoordelen van salarissen. Bent u op zoek naar een HR adviseur? Kroeze HR Consultancy staat graag voor u klaar om deze rol te vervullen. Bent u benieuwd naar meer informatie? Lees gerust even verder in dit blog! 

Een vast HR aanspreekpunt

Bij Kroeze HR Consultancy krijgt u een vast HR aanspreekpunt. Hij of zij heeft kennis van zaken voor al uw personeels- en organisatie vraagstukken. Kroeze HR Consultancy levert flexibel maatwerk. Denk dan aan arbeidsvoorwaarden tot en met salarissen, people management en verzuimkwesties. Ze zijn er voor alles wanneer u dat nodig heeft!

Neem gerust contact op

Wilt u graag persoonlijk contact met Kroeze HR Consultancy? Dat kan! U kunt gerust contact met ze opnemen. U wordt dan van harte verder geholpen door één van de medewerkers. Kijk vooral ook even rond op de website voor meer informatie.

 

Reacties zijn gesloten.