Een intensief relatieweekend krijgt uw relatie weer op de rails

Ondanks dat u een relatie met elkaar heeft, is het soms lastig om tijd voor elkaar te nemen. Denk bijvoorbeeld aan tijd die u moet steken in kinderen, werk, hobby’s en sociale contacten. Dit neemt niet alleen tijd in beslag, maar vergt ook energie en aandacht. Dit kan ervoor zorgen dat u een afkeer tegen elkaar krijg, zich alleen voelt, zich gaat irriteren. Dit kan zelfs resulteren in vreemdgaan. Het is daarom een zeer goed idee om hier snel iets aan te doen door een intensief relatieweekend te ondergaan.

Het relatieweekend

U wordt het hele weekend in een luxe hotel verzorgd. In dit weekend hoeft u zich alleen te focussen op u en uw relatie. U wordt begeleid door een mannelijke en een vrouwelijke therapeut die veel ervaring hebben. Er komen antwoorden op vragen over u, uw partner en uw relatie door middel van verschillende therapeutische opdrachten. Bijvoorbeeld de spiegelmethode. De methode zorgt ervoor dat u op een heldere en doelgerichte manier te weten komt wat er goed en fout gaan in uw relatie. Snel komen oorzaken van problemen naar boven, waardoor deze problemen in de kern aangepakt kunnen worden.

Resultaat

Het resultaat van deze vorm van relatietherapie is dat wensen zichtbaar worden, dat ingesleten patronen doorbroken worden en dat de intimiteit verhoogd wordt. Angsten worden verwijderd en de liefde zal flink bevorderd worden.

Reacties zijn gesloten.