Een last van uw schouders

Geen tijd of kennis om alle loonadministratie bij te houden? Schakel nu de Loonbrigade in. Wij helpen u niet alleen bij loonverwerking maar ook bij loonstroken, journaalposten, betaalbestanden, aangiftes voor loonheffing en contact met pensioenfondsen. Wanneer u ons inschakelt valt er een last van uw schouders en krijgt u tijd voor de zaken die voor u belangrijk zijn in het bedrijf zoals de marketing. Bij ons is al uw loonadministratie in vertrouwde handen, wij werken op de cent nauwkeurig en zorgen dat alles op tijd geleverd is. Zelfs accounts- en administratiekantoren kunnen bij ons terecht.

 Overstappen naar de Loonbrigade

Kiest u er nou voor om over te stappen naar de Loonbrigade dan kan dit zonder kosten. Daarnaast wordt al uw salarisadministratie gedaan door ervaren personeel met veel kennis over dit vak. Voor u zijn uw werknemers belangrijk en voor uw werknemers is loon een belangrijk, daarom is het belangrijk dat u dit op orde houd. Want tevreden werknemers zijn goede werknemers.

Bekijk onder andere alle diensten van het salariskantoor Loonbrigade en de bij behorende kosten op de website. Voor eventuele vragen of onduidelijkheden kunt u terecht bij een van de medewerkers via telefoon of mail. De Loonbrigade helpt u dan zo snel mogelijk verder.

Reacties zijn gesloten.