Een nationele saunabon gekregen?

Heeft u een nationale saunabon gekregen? Bijvoorbeeld op uw verjaardag? Dan kan ik u aanraden om deze te gebruiken voor een dagje in Thermen Holiday. Dit omdat hier sauna’s, behandelingen en baden te vinden zijn voor iedereen en dit zeker een dag wordt waarin er ultiem ontspannen zal worden. Lees snel verder voor meer informatie.

Over Thermen Holiday

Thermen Holiday is een wellness center die onder andere te vinden is in Papendrecht. Bij Thermen Holiday heeft u ontzettend ruime keuze uit verschillende sauna’s, kunt u zwemmen en relaxen in de verschillende baden en is het mogelijk om massages, hammam en andere behandelingen te ondergaan. Voor iedereen is er iets te doen en u zult altijd persoonlijk behandeld worden door het vriendelijke personeel. U krijgt de ontspanning en aandacht die u verdiend. U zult zich nog nooit zo relaxed en rustig gevoeld hebben dan na een lekkere dag in Thermen Holiday.

Langskomen

Langskomen kan bijna elke dag tussen de ruime openingstijden. Deze vindt u op de website van de sauna in Papendrecht. U vindt hier tevens contactgegevens en adresgegevens zodat u langs kunt komen of vragen kunt stellen over de sauna en dergelijke. Waar wacht u nog op? Kom langs met uw saunabon!

Reacties zijn gesloten.