Een prachtige en sfeervolle haard of kachel

Een prachtige en sfeervolle haard of kachel mag in uw huis natuurlijk niet ontbreken. Bent u nog op zoek naar een haard of kachel voor een sfeervolle en warme kamer? Bij Haardenexpert bent u aan het juiste adres. Bij Haardenexpert verkopen ze verschillende soorten haarden en kachels. Voorbeelden zijn houtkachels, pelletkachels, elektrische haarden en gashaarden.

De Kal Fire Heat Pure 70

Een van de haarden van Haardenexpert is de Kal Fire Heat Pure 70. Deze haard is een fraaie liftdeurhaard en heeft een ingebouwd clean Window System. Door dit systeem heeft u altijd een schone ruit. Ook heeft het een uniek sluitmechanisme wat er voor zorgt dat de ruit kan kantelen. Op deze manier kunt u de haard gemakkelijk reinigen.

De verschillende modellen bekijken

Bent u benieuwd naar de kachels en haarden van Haardenexpert? U kunt de verschillende modellen, inclusief de Kal Fire Heat Pure 70, komen bekijken in de showroom van Haardenexpert. Tijdens het rondkijken krijgt u informatie en advies over de haarden en kachels. Voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt contact op met Haardenexpert en zij helpen u graag verder. Op de site vindt u het volledige assortiment kachels en haarden van Haardenexpert plus de extra’s.

Reacties zijn gesloten.