Eikenhouten tafel? Laat hem op maat maken door Luc Peters

Eikenhouten meubelen zijn een ware trend in de woonwereld. En dat is ook niet zo gek. Eikenhout is een mooi natuurlijk materiaal, wat lang mee gaat en gemakkelijk schoon te houden is. Je ziet met name veel tafels van eikenhout. Ze hebben een stoere en robuuste uitstraling en passen daarmee in ieder interieur. Of je nou van modern, landelijk of klassiek houdt. Voor de perfecte eikenhouten tafel hoef je niet naar de winkel, deze laat je gewoon met de hand maken door Luc Peters!

Gezellig dineren met de hele familie?

Een grote tafel in huis staat voor gezelligheid, vooral als u er met de hele familie aan wilt dineren geeft het een warm gevoel. Maar daarnaast kan een ruime tafel ook prettig zijn om lekker aan te werken. Voor de ideale tafel kunt u deze het beste op maat laten maken, zodat deze perfect in de woning past. Luc Peters maakt zelf eikenhouten meubels. Ook naar uw wensen natuurlijk.

Een volledige tafel of alleen een blad

Heeft u al in gedachten wat u zou willen? Laat het uitvoeren door Luc Peters, hij maakt van iedere wens de realiteit. Of het nu gaat om een volledige tafel of alleen een eikenhouten blad!

Reacties zijn gesloten.