Ektiv VvE Beheer

Ektiv VvE Beheer is een vastgoedbeheerder dat één missie kent. De klanten van Ektiv VvE Beheer moeten namelijk ontzorgt worden bij het beheren van hun appartementencomplex en het besturen van hun VvE (vereniging van eigenaars). Ektiv VVE Beheer zal door imddel van het leveren van een totaalpakket aan diensten ervoor zorgen dat er enorm veel tijd, geld en zorgen voor de organisatie of vereniging wordt bespaart. Dit zal ertoe leiden dat Ektiv VvE Beheer zich richt op bedrijfsactiviteiten voor de VvE’s, projectontwikkelaars, beleggers en wooncorporaties. Ektiv VvE Beheer is werkzaam binnen een straal van 60 kilometer rondom Rotterdam, Zuid Holland.

De diensten

Bij Ektiv VvE Beheer kunt u kiezen voor verschillende diensten die betrekking hebben tot de VvE. Zo kunt u ervoor kiezen om techniek & onderhoud te laten beheren. Dit wilt zeggen dat er altijd een optimale conditie zal zijn van het gebouw en vooral de waarde hoog wordt gehouden. Daarnaast kunt u kiezen voor het pakket financiën en boekhouding of kunt u kiezen voor het pakket administratie & organisatie. Deze pakketten spreken voor zich.

Meer informatie over Ektiv VvE Beheer

Wilt u graag meer informatie over VVE Beheer Rijswijk? Surf dan direct naar hun website en laat u verrassen over de mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.