Flora en fauna onderzoek voor uw project

Wilt u binnenkort aan een nieuw project beginnen en heeft dit te maken met het bouwen of aanbouwen van een gebouw of met iets anders wat in de natuur gaat gebeuren? Dan is het een goed idee om een beeld te hebben van de flora en fauna op de plek waar dit project uitgevoerd gaat worden. Dit om misverstanden en problemen te voorkomen. Kies daarom voor een flora en fauna onderzoek van Bureau Viridis.

Over het onderzoek

Bureau Viridis is de specialist als het gaat om flora en fauna. Zij zorgen ervoor dat u alles te weten komt over de flora en fauna op de plek waar u het onderzoek wilt laten uitvoeren. Zo wordt er onder andere bekend wat er leeft op die plek en of er misschien beschermde soorten aanwezig zijn of andere belangrijke dingen die u moet weten. Dit kan veel betekenen voor uw project of wat de reden van het onderzoek ook is. Zeker een aanrader dus.

Interesse?

Wilt u een quickscan voor flora en fauna laten uitvoeren? Ga dan naar de website om meer te weten te komen en contact op te nemen voor het maken van een afspraak of het stellen van een vraag.

Reacties zijn gesloten.