Folders en website vertalen naar het Engels

Uw website, folders, advertenties, nieuwsbrieven: ze helpen u allemaal om meer bekendheid te krijgen. Door al deze dingen te verspreiden zullen meer mensen van uw bestaan afweten en zullen automatisch meer mensen gebruik maken van uw diensten of producten. Hoe meer klanten, hoe beter natuurlijk. Daarom kunt u het een stapje verder gaan zoeken. Ik heb het eigenlijk over een grote stap: de grens over. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is deze folders en uw website te vertalen zodat deze buitenlandse klanten kunnen lezen wat er staat. Dit kunt u hier doen. Nu rest ons nog 1 vraag: wélke talen?

Engels

U kunt er natuurlijk voor kiezen om heel veel verschillende talen te gebruiken. Zo weet u zeker dat vele landen zich aangesproken voelen. Het kan echter simpeler door te kiezen voor Engels. Engels wordt beschouwd als een wereldtaal. Dit komt omdat er in meer dan 75 gebieden het een dominante taal is. Voor 300 miljoen mensen is het de eerste wereldtaal en daar bovenop komen nog de miljoenen mensen die het als tweede taal gebruiken. Het is daarmee de meest gesproken taal die ook nog eens fantastisch verspreid is over alle werelddelen.

Interesse

Wilt u uw website of nieuwbrieven laten vertalen naar het Engels? Ga dan naar de website van vertaalbureau.co om alles te lezen over de vertalingen en om contact op te nemen.

Reacties zijn gesloten.