Ga voor een fillers rimpelbehandeling

Wordt u ouder? Dan neemt de aanmaak van hyaluronzuur in uw lichaam af. Dit is een middeltje die de aanmaak van de jonge huid stimuleert. Wanneer u ouder wordt, wordt deze aanmaak dus steeds minder gestimuleerd. Dit kan rimpels opleveren. In een rimpel is een tekort van hyaluronzuur te vinden; als het ware is het dus een litteken. Gelukkig kan een rimpel eenvoudig opgevuld worden middels een fillers rimpelbehandeling bij Huisartskliniek.nl. Hier werken gespecialiseerde huisartsen. Een behandeling is hier altijd laagdrempelig en veilig. Daarnaast is het ook nog eens goed te betalen. Voor meer informatie kunt u gerust verder lezen in dit blog. 

Kom op gratis consult

Wilt u graag op gratis consult komen? Dat kan! Tijdens dit consult bespreekt u samen met de huisarts waarom u graag een fillers behandeling wilt, er wordt gekeken naar uw rimpels en er wordt ook gekeken naar wat er mogelijk is binnen uw budget. Om alvast een indicatie te krijgen van de kosten kunt u gerust terecht op de website van Huisartskliniek.nl voor de tarieven. Let wel; het kan hoger of juist lager uitpakken, dit is slechts een indicatie!

Neem contact op

Meer informatie nodig? Surf naar de website van Huisartskliniek.nl of neem gerust contact op! Een medewerker staat u van harte te woord om u te helpen bij al uw vragen.

Reacties zijn gesloten.