GHB is misleidend en erg gevaarlijk

Een GHB verslaving. Een kleine dosis laat de gebruiker zich rustig en ontspannen voelen, daarnaast raken er ook sommige seksueel opgewonden van. Bij het gebruik van GHB is er een grote kans dat de gebruiker buiten bewustzijn raakt. Het dagelijks gebruik van GHB kan naar wat enkele weken al tot een grote verslaving leiden. Het grote probleem wat bij GHB speelt is dat de hoeveelheid die word in genomen voor een prettig gevoel en de hoeveelheid die er voor zorgt dat u buiten bewustzijn raakt heel dicht bij elkaar licht. Afkicken GHB? Wanneer u besluit af te kicken van GHB bent u bij Miroya aan het juiste adres.

De controle van het gebruik terugkrijgen

Merkt u dat u GHB meer gebruikt dan dat u eigenlijk had voorgenomen en dat u er niet meer mee kunt stoppen. Zorg dan dat u snel de touwtjes in uw leven weer in handen neemt en laat GHB niet uw leven overnemen. Zorg dat u gaat afkicken zodat u de controle van het gebruik van GHB terug krijgt.

Voor meer informatie over onder andere afkicken heroine of GHB kunt u terecht op de website van Miroya. Hier wordt u persoonlijk en vriendelijk geholpen door de medewerkers die veel aandacht aan u besteden.

Reacties zijn gesloten.