Goed idee om parket te laten schuren door Maerssensvloerenhuys

Het is hoogstwaarschijnlijk dat de parketvloer die u jaren geleden met grote tevredenheid kocht slijtplekken begint te vertonen. U bent echter nog zeer tevreden met de stijl van de vloer en wilt liever niet een nieuwe. Het klinkt u vast als muziek in de oren als ik u vertel dat dit ook zeker niet hoeft. Een parketvloer heeft enkel onderhoud nodig om er weer uit te zien als nieuw. Het is echter van belang dat dit goed gebeurt. Daarom raad ik u aan om u parket te laten schuren door Maerssensvloerenhuys.

Waarom?

Het is erg belangrijk dat het onderhouden goed gebeurt, anders schiet u er natuurlijk niets meer op. De keywords voor een mooi resultaat zijn precisie en ervaring. Maerssensvloerenhuys is in het bezit van deze twee factoren. Dit resulteert in een parketvloer die er weer uitziet als nieuw. Dit bedrijf is al zeer lang in het bezit van dezelfde familie, waardoor de zelfde traditionele ambachtelijke manier van vroeger nog steeds doorgegeven wordt. U merkt dat het ambachtelijke werken met passie en liefde gebeurt. Naast de kwaliteit van de medewerkers zijn alle apparaten en materialen ook van zeer goede kwaliteit.

Contact opnemen

Als u geïnteresseerd bent in het schuren en lakken van uw parketvloer, ga dan snel naar de website van Maerssensvloerenhuys voor de contact gegevens. Zo kunt u advies vragen of een afspraak maken.

Reacties zijn gesloten.