Hoe worden algemene voorwaarden opgesteld?

Iedereen ziet regelmatig de algemene voorwaarden van bijvoorbeeld een website voorbij komen. We moeten met de algemene voorwaarden akkoord gaan voordat we onze handelingen op de website voort mogen zeggen. Het is bekend dat eigenlijk iedereen akkoord gaat zonder de voorwaarden (helemaal) door te lezen. Dit terwijl de algemene voorwaarden belangrijke dingen bevatten die speciaal op maat zijn gemaakt voor het bedrijf wat u online bezoekt. We zijn ons er misschien niet van bewust, maar er is een persoon die heeft deze algemene voorwaarden opgesteld.

Wie en hoe?

Als u de algemene voorwaarden wilt laten opstellen op een professionele en nauwkeurige manier, maar niet teveel wilt betalen, dan moet u bij Maatwerk Jurist zijn. Zij werken als volgt. U neemt contact met ze op en vertelt in het kort wat u doet en eventueel wat u verkoopt. Als reactie hierop krijgt u een vrijblijvende offerte. Als u akkoord gaat met de offerte wordt er verder onderzoek gedaan. Er wordt diep op ingegaan wat er in de algemene voorwaarden moet. Dit gebeurt precies naar uw wens aan de hand van een opgestelde vragen. U wordt gevraagd antwoord te geven op de vragenlijst en daarna kunnen de voorwaarden geschreven worden.

Interesse

Als u interesse heeft in het opstellen van de algemene voorwaarden, kijk dan op de website van Maatwerk Jurist. Hier vindt u alle informatie en de contactgegevens om vragen te stellen of direct een offerte aan te vragen.

Reacties zijn gesloten.