Hulp bij notuleren

Notuleren is een kunst op zich en dat is waarom je bij belangrijke meetings een goede notulist nodig hebt. Stagiaires zijn hier niet altijd geschikt voor. Zij zijn nog niet bekend met alle bedrijfstermen en kunnen vaak niet goed inschatten wat er wel of niet toe doet. Schakel daarom de notuleerservice van SecretariA in. Zij sturen een professional uit jouw branche langs om te notuleren. Hoe en wat? Dat bepalen jullie samen. Lees gauw verder voor meer informatie.

SecretariA

Bij SecretariA werken verschillende specialisten en professionals die voor jou notulen kunnen maken, zoals jij dat wilt. Wil je de belangrijkste highlights als samenvatting gepresenteerd krijgen of wil je een volledige transcriptie? Beide opties zijn geen probleem. SecretariA heeft professionals in dienst die in de talen Nederlands, Duits en Engels kunnen notuleren. Een andere taal is dus geen probleem en vormt geen enkele barrière voor het begrijpen van de gesprekken tijdens een vergadering.

Prijzen

Voor meer informatie over bijvoorbeeld de kosten kun je contact opnemen met één van de medewerkers van SecretariA. Zij helpen je graag. Klik hier voor de website.

Reacties zijn gesloten.