iPad kar iets voor uw bedrijf of werkzaamheden?

Er wordt tegenwoordig ontzettend veel gebruik gemaakt van mobiele apparaten. Dit zijn mobiele telefoons, tablets en laptops. Deze zijn ontzettend handig. We kunnen ze altijd en overal gebruiken en door de verbinding met internet kunnen we er alles mee. Zo ook in het bedrijfsleven. Maakt u ook veel gebruik van mobiele apparaten? Dan is bijvoorbeeld een iPad kar een aanrader voor u voor opslaan, opladen en synchroniseren wanneer u op pad bent met de iPads.

Ontdekt Centenna

Centenna is de plek waar u moet zijn als u denkt dat deze iPad kar wel iets voor u is. Naast deze ontzettende handige kar waarmee u iPads kunt vervoeren, bewaren, opladen en synchroniseren, vindt u soortgelijke oplossingen voor laptops, printers en mobiele telefoons. Alles om het vervoeren en het werken met deze mobiele apparaten zo makkelijk, snel en veilig mogelijk te laten verlopen. Andere oplossingen van Centenna zijn toetsenborden die zeer goed ontsmet kunnen worden voor in de medische wereld. Centenna denkt overal aan en dus ook aan de werkzaamheden binnen uw bedrijf.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in de oplossing van Centenna of wilt u hier meer over te weten komen? Op de website vindt u contactgegevens zodat u advies en hulp kunt krijgen, maar ook op de website vindt u veel informatie en foto’s.

 

Reacties zijn gesloten.