Kies voor de digitale facturen van Workspace

Bent u een kleine ondernemer of een ZZP’er? Dan zorgt u er vaak voor dat iemand anders uw offertes en facturen regelt, maar dit is helemaal niet nodig. U kunt namelijk zelf heel makkelijk en snel de facturen maken en online versturen met de online facturatie van Workspace. Dit systeem is speciaal gericht op ZZP’ers en kleine ondernemingen. Dit vindt u ook terug in de prijs, u betaalt nog geen 3 euro per maand voor deze service. Lees snel verder.

De online facturatie: hoe werkt het?

Op de website van Workspace kunt u zelf facturen en offertes opstellen en vervolgens online versturen. U krijgt een basisdocument waar u alle inhoudelijke teksten en berekeningen kunt toevoegen. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen huisstijl toe te voegen, zodat de facturen persoonlijk worden. Als de factuur of offerte af is stuurt u deze digitaal naar uw klant. In het geval van een factuur kan de klant vanuit de e-mail de factuur betalen via iDeal. Als het om een offerte gaat kan de klant online aangeven of deze al dan niet wordt geaccepteerd.

Aan de slag

Ga nu naar de website van Workspace om u aan te melden en het abonnement te nemen. Maak het uzelf makkelijk en kies voor de digitale facturen van Workspace!

Reacties zijn gesloten.