Klachten verhelpen bij fysiotherapeut Brummen

Ons lichaam is erg belangrijk. We hebben het elke dag de hele dag nodig voor alles. Dit zul je pas merken als je ergens aan je lichaam klachten hebt. Je voelt direct belemmeringen. Belemmeringen aan je bewegingsapparaat kunnen komen door een verkeerde beweging door sport, doordat je ziek bent (geweest), door ouderdom of door een val of onder ongeluk. Wat de reden ook is en hoe oud je ook bent, je kunt terecht bij fysiotherapeut Brummen om zo snel mogelijk van de klachten af te komen.

Heelhuus gezondheidscentrum

De fysiotherapeuten zijn gevestigd in het Heelhuus gezondheidscentrum, wat eerder bekend was onder de naam Health & Healing in Zutphen. Als u klachten heeft ergens aan uw lichaam, wat de reden ook is, kunt u hier terecht. Naast reguliere fysiotherapie wordt er manuele therapie, cranioscraal therapie, acupunctuur, traditionele Chinese geneeskunde, logopedie, traumatherapie, pedagogische coaching en leefstijlbegeleiding aangeboden in het Heelhuus. De artsen, therapeuten en coachen aanwezig in het gezondheidscentrum hebben allen hun eigen expertise en kunnen u fantastisch helpen door hun kennis en ervaring.

Afspraak maken

Heeft u klachten ergens aan uw bewegingsapparaat? Wacht dan niet langer met het maken van een afspraak. Op de website van Heelhuus gezondheidscentrum kunt u kiezen voor verschillende opties voor het zoeken van contact. U kunt bellen, terug gebeld worden of mailen.

Reacties zijn gesloten.