Krijg je vitaminen met een fruitpers

Vitaminen en mineralen zijn erg belangrijk voor een goede gezondheid. Helaas zitten deze stoffen niet al uit zichzelf in ons lichaam. Daarom moeten we ze op een andere manier binnenkrijgen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van voedsel of de zon. Een erg leuk en gezond idee om genoeg vitaminen en mineralen binnen te krijgen is door het zelf maken van smoothies. Deze maak je met een fruitpers

De juiste fruitpers

Het is belangrijk dat u een fruitpers kiest die van goede kwaliteit is. De goede kwaliteit zorgt ervoor dat er genoeg vitaminen en mineralen worden behouden en dat u geen dikke sap krijgt. Goede kwaliteit vindt u bij Greenis. Greenis heeft mooie moderne slowjuicers in de aanbieding. De slowjuicers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en hebben een zeer laag energieverbruik. Het grootste voordeel is nog dat er 6x zoveel voedingswaarde aan zit dan vergelijkbare fruitpersen. Dit komt omdat de groenten en fruit langzaam worden gepest. Hierdoor zitten er 80% meer voedingsstoffen in. Daarnaast is de absorptie 20% meer. Het sap wordt van het pul gescheiden en u kunt groenten en fruit met schil en al in de pers gooien. De resultaten zijn dus fantastisch, maar dat geldt ook voor de levensduur. Hierdoor is niet alleen het apparaat van topkwaliteit, maar uw sapjes ook!

Waar te koop?

Kijk op de website om dealers van de slow juicers te vinden. Daarnaast kunt u op de website ook contactgegevens vinden voor het plaatsen van vragen of opmerkingen.

Reacties zijn gesloten.