Kwekerij Souman: het tuincentrum in Zwolle

Op zoek naar een tuincentrum wat u echt wil helpen en wat een passie voor planten met u deelt? Dan is dit tuincentrum in Apeldoorn wat u zoekt. Kwekerij Souman is een kwekerij met veel ervaring, kennis en passie. Als u langs komt zult u merken dat u graag geholpen wilt worden en dat er vele mogelijkheden zijn als het gaat om producten en diensten.

Over het bedrijf

25 jaar geleden is Kwekerij Souman opgericht. Het is een familiebedrijf wat begon als een groente teler. Nu is het een kwekerij die tuinplanten, vaste planten, heesters en zomerbloeiers kweekt en verkoopt. Daarnaast worden er ook accessoires verkocht. Denk aan plantenbakken, stoffen en potgrond. U kunt hier dus terecht voor alle producten die u maar zoekt. Daarnaast bieden ze diensten aan. U kunt bijvoorbeeld uw planten laten overwinteren in de kas. U zult merken dat er tijdens deze dienst en tijdens het verkopen een professionele en passionele werknemer voor u klaar staat  die u graag op een persoonlijke manier helpt. Een uniek detail: het tuincentrum verkoopt alles vers van de kwekerij, het aanbod is breed en er is altijd een eerlijke prijs.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het bedrijf en de diensten en producten? Ga dan naar de website om erover te lezen of voor de adres- en contactgegevens van het tuincentrum in Zwolle.

Reacties zijn gesloten.