Leuk vakantiepark in Limburg

Bent u op zoek naar een leuk vakantiepark in Limburg? Nou.. dan kunt u stoppen met zoeken. U vindt het allerleukste vakantiepark in Limburg namelijk bij Recreatiepark de Leistert. Hier wordt een divers aanbod aangeboden betreft verblijfsmogelijkheden. U kunt hier bijvoorbeeld kamperen op de vijf sterren camping, wist u overigens al dat deze camping ook de titel ‘best camping’ heeft gekregen van de ANWB? Daarnaast kunt u ook overnachten in een luxe bungalow. Hier krijgt u altijd een ruime tuin, bijvoorbeeld een sauna of een eigen bubbelbad. Als dat geen ontspannen vakantie wordt ..

Veel te doen en te beleven

Op dit park is er veel te doen en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld lekker gaan zwemmen in het subtropische zwemparadijs. Er is tevens ook een verwarmd buitengolfslagbad. Ook zijn er vele activiteiten in het overdekte Plaza. Zo vindt u hier bijvoorbeeld indoor speeltoestellen, bowlingbanen en een sportcafé. Hier heeft u ongetwijfeld een heerlijke vakantie.

Ook de omgeving is top

Ook de omgeving van Recreatiepark de Leistert is geweldig! Er is heel veel te doen en te bezichtigen. Ga bijvoorbeeld naar attractiepark Toverland of naar de dierentuin GaiaZoo. Ook kunt u gaan winkelen in het Designer Outlet in Roermond of wandelen in maar liefst drie Nationale Natuurparken!

 

Reacties zijn gesloten.