Lockers voor scholen

Lockers and more is een specialist die zich heeft gespecialiseerd heeft in lockers en in vele andere producten. Zo verkoopt de specialist naast de lockers ook bijvoorbeeld een scheidingswand. De webshop biedt een enorme collectie aan producten en de specialist levert veelal hun producten aan bedrijven, fitnesscentra, sportscholen, scholen, ziekenhuizen en kantoren. Deze maken allen namelijk veelal gebruik van de producten die Lockers and More verkoopt, waardoor dit al gauw de klanten zijn van deze specialist.

School bestelt lockers

Ook scholen zie je steeds vaker werken met lockers, waarin de leerlingen al hun spullen kunnen stoppen. De boeken van de leerlingen worden steeds dikker en groter, waardoor de tassen van de leerlingen ook steeds zwaarder zullen worden. Om deze reden is het belangrijk dat scholen de leerlingen de mogelijkheid geven om hun boeken in hun locker te kunnen stoppen, zodat zij niet de hele dag met al hun boeken moeten lopen. Dit is ten eerste niet goed voor hun rug, en ten tweede is het gewoonweg voor vele te zwaar. Een locker biedt voor hen uitkomst.

Wil ook lockers aanschaffen voor jouw school of andere instelling? Surf dan direct naar de website van de specialist en bekijk hun collectie aan lockers en bestel direct gemakkelijk en snel online!

Reacties zijn gesloten.