Machines van Allmarec

Bent u op zoek naar machines, waaronder een balenpers voor karton? Bij Allmarec bent u dan aan het juiste adres. Bij Allmarec kunt u terecht voor palletautomaten, balenpersen en ook machines en producten voor het verbeteren van de werkomgeving. Allmarec levert voor u machines die helpen bij het verbeteren van de werkomgeving op het gebied van milieu, veiligheid en ergonomie.

Leverancier van machines

Allmarec is een leverancier van machines. U kunt hierbij denken aan machines die het werk in het magazijn of de werkplaats verbeteren op het gebied van onder andere veiligheid, milieu en ergonomie. Allmarec levert balenpersen, palletautomaten en meer. U vindt een ruim assortiment met balenpersen voor karton. Ze zijn gespecialiseerd in het automatisch stapelen, ontstapelen, wisselen en kantelen van pallets. Een balenpers neemt voor u veel werk uit handen en creëert ook nog eens veel ruimte. Naast de balenpersen hebben ze bij Allmarec ook flessenbrekers, vatenpersen, tilhulp, aanrijbescherming en afvalpersen.

Meer informatie over het assortiment

Bent u benieuwd naar het assorrtiment van Allmarec? Ga naar de site voor meer informatie over het assortiment en Allmarec. Ook kunt u gerust contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie. Gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor een balenpers + balenpers karton? Dat kan via de site van Allmarec.

Reacties zijn gesloten.