Met uw klacht naar een fysiotherapeut in Dordrecht

Heeft u klachten aan uw lichaam of heeft u een blessure? Dan is het belangrijk dat u hier niet te lang mee loopt. Het beste is om zo snel mogelijk naar een professional te gaan met uw klachten, zodat de oorzaak gevonden kan worden en zodat de klacht zo snel mogelijk op de juiste manier verholpen kan worden. U kunt bijvoorbeeld naar een fysiotherapeut in Dordrecht.

Meer over deze fysiotherapeut

In Utrecht zit Fysique. Deze fysiotherapeut doet onder andere aan sportfysiotherapeut, manuele therapie, echografie, dry needling, kettlebel workshops en strengt and conditioning. Fysique is met name gespecialiseerd in orthopedische- en sportrevalidaties. Die kan bijvoorbeeld pijn aan een nek, knie of schouder zijn of een revalidatie na een operatie zijn. Naast deze (speciale) behandelingen kunt u bij Fysique ook terecht voor fysieke trainingen, workshops en conditionering. Dit kan voor individuen of in teams. Fysique vindt service belangrijk. Daarom is het eerste consult altijd gratis. Hierin krijgt u advies over uw klacht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de behandelingen en andere diensten van Fysique? Ga dan naar de website om alles te lezen over deze fysiopraktijk. U vindt hier ook contact- en adresgegevens om langs komen, een afspraak te maken of vragen te stellen.

Reacties zijn gesloten.