Modieus zeilen met Nautico zeilkleding

Bent u een echte zeiler? Dan weet u waaraan prettige zeilkleding zou moeten voldoen. Zeilen is niet voor niets een sport, je bent immers continu in beweging. Zeilkleding zou niet alleen lekker moeten zitten, het moet ook nog eens bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden. En het liefst zien we er dan ook nog leuk uit op de boot. Een merk wat aan al deze eisen voldoet is Nautico voor nautische zeilkleding.

Goede zeilkleding van Nautico

Nautico is een merk wat zeilkleding verkoopt wat geinspireerd is op Australische mode. Zelf omschrijven ze het ook wel als de Sydney Lifestyle. Deze kleding hoort bij praktisch zijn om overdag goed in te kunnen bewegen, maar het moet ook modieus zijn zodat je er ‘s avonds lekker in kan dineren of een gezellige strandtent in kan bezoeken. Met beide zaken houdt Nautico rekening, en is dus de ideale combinatie voor kleding tijdens het zeilen.

Benieuwd naar het assortiment van Nautico?

Op de website van Nautico is een ruime weergave van het assortiment te vinden. Je kan er terecht voor goede jassen, warme vesten maar ook  praktische broeken of een nette blouse. Benieuwd naar wat ze voor jou hebben? Neem gewoon een kijkje! En klik hier voor de link naar de zeilkleding.

Reacties zijn gesloten.