Muur- en raamdecoratie van topmuurstickers

Als u iets mist in uw inrichting, maar nog ruimte heeft op een muur, deur, raam of kast, dan bent u aan het juiste adres bij topmuurstickers. Topmuurstickers is gespecialiseerd in decoraties voor onder andere uw muren en kasten. Een tekst kan iets vertellen over u, een sfeer beschrijven of neerzetten in huis of een muur opvrolijken. Wat voor tekst u ook kiest, een tekst maakt uw inrichting unieker en persoonlijker. Topmuurstickers heeft een breed assortiment.

Het assortiment

U kunt ten eerste natuurlijk kiezen uit verschillende teksten. Deze teksten kunnen een mooi gedicht zijn, een recept of een quote. De teksten zijn grappig, vrolijk of mooi. De teksten zijn in 51 verschillende kleuren te bestellen. U kunt in overleg een tekst aanpassen als het gaat om de vormgeving of inhoud. U kunt zelfs een compleet eigen tekst laten afdrukken voor op uw muur of kast.

Bestellen

Bestellen doet u makkelijk via de website. Nadat u heeft besteld wordt de bestelling gemaakt zodat het precies op maat is en u verzekerd bent van een goede plaklaag. U betaalt geen verzendkosten. Voor alle informatie, contactgegevens en het assortiment muurstickers gaat u naar de website.

Reacties zijn gesloten.